kerjaya ku dalam cuti

Akhirnya minggu pertama cuti sekolah dah nak habis.. 
"sebenarnya aku lagi suka bersekolah daripada duduk rumah fikir pasal homework"
dalam hampir  seminggu ini macam- macam aktiviti aku dah lakukan...

Aktiviti febrek yang biasa aku wat time cuti ini ialah:

1> off course lah tengok wayang... dalam masa 4 ari je dah tengok 2 movie.. movie pertama ialah:


komen: citer nie best lah.. ala-ala macam high school musical... tapi yang kelako bagi aku bila orang 2 emas nari...
orang2 emas + menari= pecah perut

Tapi tue mungkin tarikan cerita nie kot..
 
cerita kedua ialah:
komen: jalan cerita nya semuanya kat korea... tapi alah satu lagu tue kelako n macam perli kawan aku , f----. Tapi ngah syok tengok tiba ad budak menjerit... aqw pown apw lagy ketawa lah tengok gelagat budak tue...

thank to: farid sbb teman aq dalam dua2 movie, adik adik aku n kwan2 aku..

2> hampir 2 peratus dari masa aq, aq luangkan g skolah .. maklumlah calon stpm
3> dan hampir 30 peratus online update blog n online fb..
4> dan selebihya adalh tdo time...... tiada yang lagi nikmat darinya

thank for read.. tinggalkan lah jejak anda

JAWATAN KOSONG

JAWATAN YANG DITAWARKAN:     Makmum tetap SOLAT 5 WAKTU di masjid

KELAYAKAN: 1. ISLAM
                        2. MERDEKA
                        3. BALIGH
                        4. KUAT IMAN

GAJI: cukup lumayan iaitu 27 kali ganda pahala dari yang biasa

ELAUN: setiap langkah anda ke masjid bertambah 1 pahala dan berkurang satu dosa.

TEMPAT: di masjid berdekatan dengan tempat tinggal anda.

kerjasama dengan masjid seluruh dunia yang ada..

marilah ramai2 kita menyemarakkan masjid di kawasan anda

untuk pertanyaan lanjut sila hubungi: PAK IMAN 1, PAK IMAN 2, PAK IMAN 3, BILAL 1 , BILAL2, BILAL3, DAN AHLI 2 JAWATAN KUASA MASJID 


                     


thank for read.. tinggalkan lah jejak anda